Category Archives: Music

  • Better Together By. Jack Johnson

    Posted on April 2, 2011 by in Blog, Music

    There is no combination of words I could put on the back of a postcard No song that I could sing, but I can try for your heart Our dreams, and they are made out of real things Like a, shoebox of photographs with sephia tone loving Love is the answer, at least for most […]

    1 Comment.
    Continue Reading...
  • Kau by. Dua

    Posted on February 7, 2011 by in Blog, Colors of My Day, Music

    Lelahku mencari penggantimu… penggantimu… Tetap kan kembali kepadamu… kepadamu… Mungkin ini pertanda engkaulah cintaku… cintaku… Kau… Tiada yang lain yang pantas untukku Yang seharusnya ku cinta Bolehkah lagi kuminta hatimu Kembali seperti dulu Bayangmu selalu menggelapkan dihatiku Hingga ku tak mungkin mengganti yang lain selain dirimu Mungkin ini pertanda seharusnya cintaku… cintaku… Kau… Tiada yang […]

    1 Comment.
    Continue Reading...
  • Ahh.. Thank U Jason Mraz. I Heart You! :)

    Posted on August 16, 2009 by in Blog, Music, Thoughts

    Try Try Try by Jason Mraz Oh baby we can fight like dogs we can fight like cats A dirty laundry needs a laundry man Maybe the king and the queen should lay off the caffeine Baby breathe before you react Sometimes we do forget to behave And we regret what we say Cause words […]

    Post Tagged with , ,
    No Comments.
    Continue Reading...
  • Ordinary People By John Legend

    Posted on July 13, 2009 by in Blog, Music

    Girl Boy i’m in love with you This ain’t the honeymoon We’ve passed the infatuation phase Right in the thick of love At times we get sick of love It seems like we argue everyday I know i misbehaved And you made your mistakes And we both still got room left to grow And though […]

    Post Tagged with , ,
    1 Comment.
    Continue Reading...
  • And The Award Goes To…

    Posted on April 29, 2009 by in Blog, Music

    Oh, and the award for the best liar goes to you For making me believe that you could be faithful to me Let’s hear your speech out How about a round of applause A standing’ ovation (Rihanna – Take a Bow) —————————————————————————————– Oh, ya ampun! baru aja banget banget sadar liriknya! HAHA! jadi ingat suatu […]

    3 Comments.
    Continue Reading...
  • Lagu ini. ASTAGA BANGET.

    Posted on March 11, 2009 by in Blog, Music, Personal, Psychology Stuff, Uncategorized

    Jaggie (Jimmy) Gets High by. Daniel Powter (dengan editan dikit dari gw untuk kepentingan post ini) Jaggie you know, everybody hates you when you’re living off rock ‘n roll So you get high tonight And Jaggie you lied, I wonder if you ever get yourself back here alive So you get high tonight So Jaggie […]

    Post Tagged with , ,
    1 Comment.
    Continue Reading...
  • Songs of The Day.

    Posted on January 31, 2009 by in Blog, Music

    I can’t let you see what you mean to me When my your hands are tied and my your heart’s not free We’re not meant to be It’s the hardest thing I’ll ever had to do To turn around and walk away Pretending I don’t love you (98 degrees – The Hardest Thing) I’ve been […]

    9 Comments.
    Continue Reading...
  • Avenged Sevenfold – Dear God

    Posted on January 22, 2009 by in Blog, Music, Personal

    A lonely road, crossed another cold state line Miles away from those I love Purpose hard to find While I recall all the words you spoke to me Can’t help but wish that I was there Back where I’d love to be, oh yeah Dear God the only thing I ask of you Is to […]

    Post Tagged with , ,
    3 Comments.
    Continue Reading...
  • 12 Months for 12 Minutes: PAID OFF!

    Posted on January 9, 2009 by in Another Side of Me, Assignments, Blog, Colors of My Day, Marching Band, Music

    Hwaa… lama juga tak menulis. Hahaha… maaf ya blog… tidak terurus setelah beberapa lama. Ngapain aja sih wid?! GPMB dong pastinya… selain sibuk latihan, karantina selama 10 hari gak mengizinkan gw surfing banyak2 di dunia maya ini. Hehe! Harus rela deh gak ketemu whitey, gak nemu internet juga. Online paling malem2 banget (FYI: waktu karantina […]

    Post Tagged with , ,
    1 Comment.
    Continue Reading...
  • Sampai Kapan – Malique N D’Essentials

    Posted on November 24, 2008 by in Blog, Music

    menantikanmu dalam jiwaku sabar ku menunggu, berharap sendiri aku mencoba merindukan bayangmu karna hanyalah bayanganmu yg ada hangat mentari dan terangnya rembulan mengiringi hari-hariku yg tetap tanpa kehadiranmu indahnya pelangi yg terbit kala sinar matamu menebus relung hatiku pantaskah diriku ini mengharapkan suatu yg lebih dari hanya sekedar perhatian dari dirimu yg kau anggap biasa saja atau mustikah ku simpan dalam diri lalu kuendapkan rasa ini terus oh yeah yeah selama-lamanya diriku cinta dirimu dan hanya itulah satu yg aku tak jujur kepadamu ku ingin engkau mengerti mungkinkah engkau sadari cinta yg ada di hati ku tanpa sepatah kata ku ucapkan kepadamu oh sayang, dapatkah aku memanggilmu, sayang sampai kapan aku pun tak sanggup tuk pastikan ku dapat memendam seluruh rasa ini dengarlah jeritan hatiku untukmu oooh dengar ku ingin engkau mengerti apa yg di hatiku sanubariku kita kan berdua selamanya, yeah ada engkau rasakan mengapa tak engkau nyatakan ku akui ku rasakan suatu saat kan ku katakan sampai kapan ku bertahan tuk menantikan kepastian yakinlah sayang cinta kita kan menjadi kenyataan ku ingin engkau mengerti ku ingin engkau sadari ku ingin engkau mengerti ku ingin engkau sadari ku ingin engkau mengerti ku ingin engkau sadari ku ingin engkau mengerti, oooo ——————————————————— lagu ini gw post karena request dari seseorang yang ngasih […]

    2 Comments.
    Continue Reading...