• Songs of The Day.

    Posted on January 31, 2009 by in Blog, Music

    I can’t let you see what you mean to me
    When my your hands are tied and my your heart’s not free

    We’re not meant to be
    It’s the hardest thing I’ll ever had to do

    To turn around and walk away
    Pretending I don’t love you

    (98 degrees – The Hardest Thing)

    I’ve been watching but the stars refuse to shine,
    I’ve been searching but I just don’t see the signs,
    I know that it’s out there,
    There’s got to be something for my soul somewhere!

    I’ve been looking for someone to she’d some light,
    Not somebody just to get me through the night.

    (Hugh Grant ft. Drew Barrymore – Way Back Into Love)

    If I could see what I want to see
    I want to see you go down–on one knee
    Marry me today
    Guess I’m wishing my life away
    With these things I’ll never say

    (Avril Lavigne – Things I’ll Never Say) *ayo yang mau cepet cari kerja mending cepet2 deh! haha!*

    I used to think I had the answers to everything
    But now I know that life doesn’t always go my way..

    (Britney Spears – Not a Girl Not Yet a Woman)

    Are you aware of what you make me feel, baby?
    Right now I feel invisible to you, like I’m not real..

    (Avril Lavigne – Losing Grip)

    Well how long can I go on like this?
    Wishing to kiss you,
    Before I rightly explode?

    (Jason Mraz – If It Kills Me) *kalo yang ini cuma satu orang yang ngerti. gila! Jason Mraz aja tau istilah kita.*

    Sometimes I run
    sometimes I hide

    Sometimes I’m scared of you
    But all I really want is to hold you tight
    Treat you right,
    be with you day and night
    Baby all I need is time.

    (Britney Spears – Sometimes)

    Ternyata hatiku benar
    Cintamu hanyalah sekedar tuk sementara
    Akhirnya kita harus memilih satu yang pasti
    Mana mungkin terus jalani cinta begini

    Karena cinta tak akan ingkari
    Takkan terbagi
    Kembalilah pada dirinya
    Biar ku yang mengalah
    Aku terima…

    (Tangga – Cinta Begini) *kenapa banget ya ini jadi lagu terakhir??*

    ©dhya

9 Responsesso far.

  1. atrix says:

    waduh lagu2 broken heart nih ?@# ckckc, sabar ya dhy 😀

  2. wiydiy says:

    yampuuuun, wiiiiid..

    kok isinya hampir sama kayak playlist bunuh diri gue siiiiiiyy??

    hwhw.

    ayo ayo,
    semangat my dear..

  3. dhya says:

    @k’atrix: thx kak 😉
    @wiydiy: waduh.. memang playlist itu masih ada, diw? tapi yang sekarang udah beda cerita lagi say.. hehe..

  4. syadza says:

    hahaha,,sayangku,,
    “wishing to kiss u??”
    kayaknya saya harus dengar lagu bang Mraz yang satu itu,,
    hahahaha. .
    maav ya sayang..
    tapi saya ingin tertawa,,

    oh iya,,
    kapan kita cari eligible barchelor kita??
    kasiaan,,takut mereka nyasar dan menemukan orang yang nggak tepat,,
    hahaha. . . :))

  5. Ka-El says:

    dugh..lg hujan mulu disini..kok mendung-nya lari ke sana ya..(isenk).

  6. Syl says:

    :((
    Persis Wid, PERSIS.

  7. dhya says:

    @cha2: lo harus BANGET denger lagu ituuu… 😀
    @ka-el: awannya naksir sama aku kali jadi pada lari kesini.. hahahahaha!! eniweii.. thx ya udah mampir 🙂
    @syl: apanya syl yang persis?? jadi bingung… whtvr lah yaa.. sini siniiii *peluuukkk*

  8. jagger says:

    haduh..rame bgt ya disini 😀

    bingung mau ngomong apa 😀
    +1 aja deh 😀

  9. syadza says:

    😮 😮 😮 😐

    [terkaget-kaget lalu bengong aja deeh saya..]

    kamu tau kenapa kan wid??!
    i’ll keep my mouth shut then..:-$

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *